Toyota Ichiban nagrada ponovo u Srbiji

Toyota Ichiban nagrada je isključivo rezervisana za trgovce u Evropi koji su izuzetni u oblasti korisničke podrške. Svečana dodela nagrada ove godine održana je u Evijanu (Francuska), na obali Ženevskog jezera. Jedan od 45 dobitnika nagrade je i TAGO CAR iz Novog Sada

Ceremonija 2019 Ichiban Best Retailer Awards je održana pored Ženevskog jezera i okupila je 45 trgovaca koji su pokazali šta je potrebno da bi neko postao „Najbolji trgovac u gradu”.

Tokom ceremonije, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe, dr Johan van Zil, pohvalio je sve okupljene trgovce na njihovim izuzetnim dostignućima.

Naglasio je značaj slušanja želja korisnika i kreiranja personalizovanog iskustva za svakog korisnika koji se povezuje s Toyotinim brendom.

Korisnik je centralna tačka svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi koji su se danas ovde okupili su dokazali širom Evrope da je osiguranje potpunog zadovoljstva korisnika od ključnog značaja u našim svakodnevnim aktivnostima“, rekao je Dr Johan van Zil, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe

Počasni gost gost na događaju 2019 Ichiban Awards bio je Toyotin južnoafrički paraolimpijac, Tajron Pilej.

Napravio je pauzu od priprema za Paraolimpijske igre 2020, koje će biti održane u Tokiju, i posla u Toyota South Africa, kako bi se susreo s nagrađenim trgovcima. „Vi ste osvajači zlatnih evropskih medalja u oblasti trgovine“, izjavio je Tajron.

Više od 2500 evropskih trgovaca takmiči se da postane jedan od 45 Ichiban pobednika svake godine, pokazujući jedinstven pristup i posvećenost razmišljanju da je korisnik na prvom mestu.

Ove godine, TAGO CAR iz Novog Sada, preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađen je za odličnu uslugu i zadovoljstvo u oblasti prodaje i servisa.

Do sada je Toyota Ichiban nagradu dobio i Toyota Centar Beograd.

Komentari


Komentariši