Redizajnirani Renault Kadjar dobio novi motor

Renault Kadjar je tokom redizajna dobio minimalne izmene na planu estetike a više njih u pogledu tehnologije. Najveća novost je 1,33 turbo-benzinac u dva nivoa snage

Koliko vreme brzo prolazi dokaz je i Renault Kadjar, koji je već predstavljen u redizajniranom izdanju.

Dizajn je tek neznatno promenjen; unapređenja na svetlima su u vidu nove generacije LED elemenata. Migavci su sada sastavni deo LED trake koja ima funkciju dnevnih svetala.

U istoj tehnologiji su od sada i maglenke na višim nivoima opreme.

auto-magazin-srbija-2019-renault-kadjar

Ipak, najveća novina je uvođenje dugo očekivanog 1,33 turbo-benzinca koji je razvijen u saradnji sa Mercedesom. Kao i većina benzinaca koji se proizvode od ovog leta ima ugrađen filter čestica čađi kako bi se odgovorilo na zahtevne stadarde o emisiji izduvnih gasova.

auto-magazin-srbija-2019-renault-kadjar

Novi motor je generalno dostupan nekoliko nivoa snage. U Kadjar će se ugrađivati dve najjače verzije – od 140 i 160 konja sa šestostepenim manuelnim ili automatizovanim menjačem sa dve lamele.

auto-magazin-srbija-2019-renault-kadjar

Dizelaši su tako usklađeni sa nastupajućim Euro 6d-Temp normama. Manji 1,5 dizelaš sada ima 116 konja, dok jači 1,6 raspolaže sa 150 konjskih snaga.

Kao i do sada, u ponudi će biti verzije sa prednjim ili pogonom na sva četiri točka.

auto-magazin-srbija-2019-renault-kadjar

Tokom redizajna izmenjena je i unutrašnjost, posebno centralna konzola. Dobila je veći displej multimedije, kao i nove komande klima-uređaja koje podsećaju na one u novoj Dačiji Duster.

Promenjena si u sedišta, koja u skupljim verzijama imaju mogućnost podešavanja dužine donjeg dela.

auto-magazin-srbija-2019-renault-kadjarauto-magazin-srbija-2019-renault-kadjar

Komentari


Komentariši