Lexus LC 500h izaziva ne samo bojom

Lexus je predstavio LC 500h “Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeOvo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypePrototip nosi boju pod nazivom “svemirsko narandžasto”, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Ova zanimljiva boja, mat završne obrade, dobro se složila sa polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana uz aktivni zadnji spojler.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeUpotreba boje “svemirsko narandžasta” važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypePrototip LC 500h “Mat prototip” uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeLexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototype

Komentari


Komentariši