Kia Stinger ima šta da pokaže na SEMA sajmu u Las Vegasu

SEMA sajam u Las Vegasu je jedan od najpoznatijih na kojima izlažu firme specijalizovane za proizvodnju opreme i aftermarket delova za automobile.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Naravno, tjunerski dodaci su uvek atraktivni pa se mnogi proizvođači automobila trude da prikažu svoje modifikovane modele.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Tako je Kia pripremila Stinger sa specijalnim dodacima i proširenjima. Hauba je od ugljenih vlakana a kompletna karoserija izgleda kao da je napravljena od brušenog aluminijuma. Točkovi su prečnika 22 inča.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Unutrašnjost je takođe preuređena sa kombinacijom crne i crvene kože. Kao zanimljivost, izložena je i Kia Stinger patrolni auto za australijsko tržište.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Policija u Kvinslendu je poručila 100 primeraka Stingera GT, koji ulaze u službu početkom sledeće godine.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Inače, Stinger Gt pokreće 3,3 V6 turbo-benzinac sa 365 konjskih snaga. Do stotke stiže za 5,1 sekundu a maksimalna brzina mu je 269 km/h. Snaga se prenosi na sva četiri točka preko osmostepenog automatskog menjača.

auto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-semaauto-magazin-srbija-kia-stinger-gt-sema

Komentari


Komentariši